miércoles, 1 de febrero de 2012

KILIAN JORNET

Bona tarda amics meus tots.

En aquest blog de prova, m'agradaria parlar una mica de tot, avui hem decidit parlar d'un xicot anomenat Kilian Jornet, un corredor de curses de muntanya, un gran corredor, un home que és un exemple per molts.

Kilian Jornet ha aconseguit culminar amb èxit la "5 carreres 5 continents".

El català ha acabat guanyant la cursa de la muntanya de Kinabalu, després de remuntar a la baixada i superar l'italià Marco de Gasperi en els últims quilòmetres de la prova. Finalment, després de 2 hores i 37 minuts el català ha entrat en solitari a la línia d'arribada. El projecte de guanyar les cinc curses més importants de l'especialitat va començar a Austràlia amb la victòria de la The North Face 100 K i va seguir amb el triomf a la Western Union, als Estats Units. Fa poc menys de dues setmanes, Europa va viure un nou triomf de Kilian amb la victòria a l'Ultra Trail del Montblanc. Ara Kilian Jornet començarà la temporada d'hivern, on intentarà repetir els èxits de la temporada passada amb el Campionat d'Europa d'esquí de muntanya com a principal repte.